Блог митного брокера

Post Top Ad

Автомобілі

Імпорт

Post Top Ad

Agent network


Програма розвитку агентської мережі

Видаємо бонуси усім, хто привів до нас нових клієнтів

По результатах проведення аналізу каналів залучення нових клієнтів ми зрозуміли, що основна рушійна сила нашого просування на ринку – наші клієнти. Адже скориставшись якісною послугою, людям властиво радити її своїм партнерам та друзям. Саме тому ми вирішили формалізувати даний вид співпраці і виплачувати подяку клієнтам, що порадили наші послуги.

Розмір винагороди складатиме до 15% нашого доходу від співпраці з новим клієнтом, якого залучив агент та виплачуватиметься на основі агентського договору, який можна підписати не відвідуючи офісів компанії.

Серед знайомих кожної людини не рідко зустрічаються люди, які щось купують чи продають за кордон. Чому б не допомогти знайомим і заробити собі трохи грошей? Приведіть ваших знайомих до нас і ми вирішимо їхні питання із користю для вас. В середньому вартість декларації становить близько 2000 грн. Відповідно, 15% наших агентських виплат можуть скласти 300 грн. тільки за те, що ви порекомендуєте нас. Зі своєї сторони ми гарантуємо порядність та якісне виконання наших зобов'язань як перед клієнтом, так і перед агентами.

Для того щоб взяти участь у агентській програмі від ТОВ «Воля» вам необхідно підписати агентський договір із нашою компанією (для фізичних та юридичних осіб). Детальніші умови ви можете дізнатись відправивши ваші запитання на електронну пошту відділу маркетингу.


Заробляйте разом з нами

Post Top Ad